Portalul e4Ro este de vanzare

Suntem in cautare de investitori, asa ca am scos portalul e4Ro la vanzare, cu un pret de pornire de 2000 de euro. Probabil ca in scurt timp vom plasa oferta si pe SeoPedia, insa momentan vrem sa vedem cum reactioneaza cititorii nostri. Nu zicem ca stam excelent, dar nici pretul nu este exagerat pentru un site cu PR 2 [ minimul pentru a fi luat in considerare ], un Bounce Rate de 44% [ cu cat este mai mic cu atat e mai bine ] situat pe locul 9.625 pe Romania conform Alexa.com.

Pentru cei interesati de subdomeniile pe care le avem deja putem sa le dam si pe ele in acelasi pret, iar in cazul in care anumite subdomenii nu sunt dorite, vom face un redirect catre site-uri pe care vom muta contentul. Mai multe domenii d evanzare gasiti in oferta deschisa la rubrica Bursa de domenii.

Cei ce doresc mai multe informatii despre domeniile de vanzare, say care vor sa cumpere unul din site-urile noastre [ se face redirect 301 catre site-ul vostru unde postati timp de 3 luni ] pot vizita lista celor peste 100 de site-uri din portofoliul nostru si pot lasa o oferta de pret. Pretul nu poate fi mai mic de 1 euro pentru articol publicat.

Site PR 2 de vanzare

Site PR 2 de vanzare

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.