Portalul orasului Tulcea

Orasul Tulcea – orasul unde din 1993 si pana in 2005 am petrecut 12 ani din tineretea mea, unde l-am intalnit pe Ioan Giurgiuvanu, pe Titi sau pe Octav. Orasul unde m-am bucurat de prietenia lui Ioan Arpasu, unde bunica mea mi-a adus atata bucurie in copilarie.

Gradinita din Tulcea

Gradinita din Tulcea

Gradinita – o perioada despre care nu imi aduc aminte prea multe, poate doar cum bunica imi facea funda aia mare si ma pregatea in fiecare dimineata pentru intalnirea cu educatoarea. Era si cred ca mai este pe strada 24 ianurie din Tulcea, o straduta pietruita, ingusta si pe care am coborat de atatea ori cu sania in iernile din copilarie.

Tulcea – un oras unde am gustat pentru prima data vinul, unde bunicul mi-a facut pentru prima data un bulz de mamaliga, un oras unde Dunarea isi incepe drumul catre mare, orasul de unde am plecat pentru prima data la Sulina. Amintiri, prieteni si vremuri de mult trecute. Asta este Tulcea pentru mine. Dar pentru tine? Sa fie locul unde ai ivatat sa mananci icrele de stiuca cu lingura? Unde viile fac ca familiile sa se intalneasca an de an la cules? Spune tu, ce este orasul Tulcea pentru tine.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.