Povestea lui Zbir pe YouTube

Daca esti un pasionat de YouTube cu ziguranta ai auzit de Zbir, un prieten a lui Abi si fost colaborator a lui Alex Velea. Un tanar talentat, n-am ce zice, doar ca azi vorbim de succesul lui pe Social Media. Primul clip lansat pe 22 decembrie 2018, canal lansat ceva mai devre – un an in urma. Abonati? Cate 1 pe zi sau 7 pe saptamana. Cand apare saltul? In ianuarie 2019, dar a inceput sa rupa cum se spune, in ianuarie 2020. Din februarie pauza si acum iar in trending. Adica cand e putin scandal, treaba merge pe YouTube, iar cand zic ca merge ma refer la zeci de mii de subsciberi.

Povestea lui Zbir pe YouTube

Cine-i Zbir asta? Un tinerel care face clipuri, am inteles ca asta face in general. Bune, mai putin bune – asta stabilesc altii nu eu, pentru ca nu-s consumator de asa ceva. Cine sunt cei de la Golden Boy Society cu care s-a certat? Asta va las pe voi sa descoperiti, daca nu stiti deja. Un pont: Alex Velea e seful acolo, iar cea mai tare realizare este Arde-ma baby.

Da, dupa succesul melodiei de mai sus, a venit Diss-ul lui Abi [ Talent / am intels ca a renuntat la titulatura, asa ca am pus-o in paranteza ]. Aici intervine Zbir care ne spune ca doi ani nu a fost platit de cei de la Golden Boy Society, ca ii datoreaza cinci mii de euro. Plus un tricou primit de la Velea pe care l-a vandut cu 2.000 de lei, pe care i-a dublat si i-a donat. Super poveste.

Zbir are 349 de mii de abonati, nu e cel mai mare scor pe care l-am vazut la un canal care nu zice nimic, dar cele cateva sute de mii de vizualizari spun ca are publicul lui. Probabil copii, astia sunt noua tinta a TouTube-ului azi. Pana si pensionarii de pe Tik Tok au ales acelasi public, deci aici e o piane de mancat.

Canalul lui Zbir

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.