Presa cere ajutor financiar de la stat

Trebuie sa recunosc ca nu ma asteptam la asa ceva, adica sa vad ca presa a gasit de cuviinta sa ceara ajutor de la stat, pentru ca nu-i asa, inregistreaza pierderi. Da oamenii simpli? Freelancerii? Astia nu inregistreaza pierderi. Adica eu, nu sunt si eu om si ma confrunt cu lipsa veniturilor? Asa o fi, dar eu nu am tupeu sa cer, nu ma consider o pierdere atat de importanta pentru societate ca altii. DA, am si eu nevoie de banuti, dar sper ca in cele doua luni sau trei de carantina sa imi vina ideea geniala care ii va aduce venituri din blogging.

Presa cere ajutor financiar de la stat

Ia sa vedem: Biroul Roman de Audit Transmedia cere ajutor de la stat, pentru ca nu-i asa, presa scrisa nu mai are cum sa fie vanduta, iar cea online inregostreaza pierderi majore. Corect, la mine veniturile au scazut cu 50%, am pierdut colaborarile cu transportatorii [ evident, cui sa se mai adreseze, daca e carantina si lumea sta acasa? ]. OK, deci la astia am pierdut 100& din venituri, adica inca 30% s-au dus pe Apa sambetei, total 80% pierderi! Am ramas cu 20%, iar magazinul cu produse handmade e si el pe zero – ca nu mai ai cum sa trimiti colete in strainatate!

Ce sa faca statul? Asta al nostru, care si asa nu face nimic nici cand e economia pe val, dara-mi-te acum cand totul e vai si amar? Parca il si vad pe juratul de la Vocea Romaniei cerand disperat niste arginti, ca nu mai are pusi deoparte. Asa, si? Nu mai bine dam mancare si produse de prima necesitate gratis la populatie? DA, rechizitionam tot, ca se poate, apoi dam la toata lumea. Cine mai produce? Unde?

Presa scrisa si online

Presa cere ajutor financiar de la stat

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.