Pret seminte Aji Charapita

Pentru cine nu stie, Aji Charapita este un soi de ardei iuti ce se cumpara la preturi mari in toata lumea, inclusiv in Romania. Am vazut ca se vand destul de ieftin, avand in vedere cat de scump este un kilogram de Aji Charapita. Zece seminte se vand cu 17 lei in Romania. Nu stiu ce productie o sa ai cu 10 seminte, dar daca iei 100 si iti ies 50 de plante, cu siguranta anul urmator o sa ai ce semana. Am zis 100 de seminte de Aji Charapita ca sa nu investesti prea mult, 170 de lei mi se pare rezonabil pentru a incerca sa obtii 25.000 de euro pentru un kilogram. Iar la 50 de plante cu siguranta ai scos macar 2 kilograme, adica suficient ca sa stai acasa si sa nu faci nimic.

Pret seminte Aji Charapita

Am aflat si eu de la televizor ca poti sa cultivi ardeii Aji Charapita in Romania, iar semintele au inceput sa se vanda. DA, pretul de 17 lei pe 10 seminte nu este chiar mic, dar nici sa zici ca daca iei 20 de seminte esti in mare paguba. Daca iti ies macar 5 plante esti un om bogat, asta daca gasesti un restaurant care sa cumpere productia ta de Aji Charapita. Acum ramane sa vezi cine mai are de vanzare seminte, le primesti prin posta sau mergi sa le iei personal [ aici evident depinde de orasul unde locuiesti ].

Pe mine ma incanta ideea de a cumpara cateva seminte de Aji Charapita si a le pune la incoltit, le cresc in casa ca vorba aia, 10 plante nu inseamna cine stie ce spatiu ocupat. Nu seamana clima noastra cu cea din America, dar zic eu ca merita incercat. Daca a reusit un timisorean, de ce sa nu reusesc si eu? Inca un avantaj, din momentul in car ete apuci de afacere si pana iesi pe productie [ ma gandesc ca ai nevoie de 2 -5 kilograme ca sa poti face o oferta ], ai timp sa iti faci reteaua ta de distributie [ cam doi ani daca nu incepi cu o investitie mare/dar riscanta de la inceput! ]. Daca a reusit Adrian Orza o sa reusesc si eu, acum sa vedem unde sunt restaurantele de lux care cauta asa ceva!

Aji Charapita

Preț semințe Aji Charapita

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.