Priculici de padure

Chestia asta cu priculici de padure mi-a dat de gandit, fiind evident vorba de o discutie pe forum, asa ca ma gandesc ca daca acum avem doar 761 -2 variante, sa mai adaug eu cateva, inmultirea priculicilor de padure fiind probabil o afacere rentabila in Romania anului 2015. Am o singura problema, nu am rabdare sa vad ce se poate scrie pe tema asta, de s-au umplut atatea pagini cu rezultate. Chiar sunt curios cand se va descoperi ceva mai bun decat sa scrii chestii inutile pe un blog.

Priculici de padure – existenta, varietate si experminete

Evident ca asa se spune, site cu autoritate, content related si si texte de calitate, asa cum ii sade bine unui content writer cu experienta. Ba bine ca NU, refuz cu ostentatie chiar, paradigma copywriter-ului bine platit fiind si azi discutata in cerucrile de profil. Eu cred ca am rezolvat cel putin jumate din mister, restul de 50% evident va fi rezolvat dupa ce articolul despre priculici de padure va fi publicat, analizat la sange si abia dupa ce mari specialisti in arta cuvantului isi vor fi dat cu parerea.

Post factum ai cum sa tragi concluzii pertinente, altefel spus doar printr-o analiza exhaustiva a legaturii ancestrale dintre cuvant si actiune poate da nastere unui concept irefutabil si irepetabil, cum bine spunea maestrul Radu Beligan. Eu unul ma consider un umil scriitoras de bloguri cu veleitati ma mult obscure decat ecleziastice, pentru ca desi am o formatie laica, provin dintr-o vechefamilie de preoti bizantini stabiliti pe melaguri mioritice, unde evident am luat pentru prima dat acontact cu priculicii de padure instare latenta. Nu erau ajunsi la maturitate, erau mai corect spus in stadiu embrionar, limfatic chiar – dcaa este sa analizam concret si la obiect acest aspect. Voi reveni poate saptamana viitoare cu cateva date de laborator, concludente si relevante.

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.