Prima mea vanzare internationala

Azi am primit inainte de culcare un mesaj pe email de la GoDaddy legata de vanzarea unui grup de FaceBook asociat cu un site. La incepaut am crezut ca e o gluma, dar uite ca pana la urma am intrat in contact cu acel cumparator care culmea a acceptat sa cumpere site + grup + pagina [ pentru ca asa cum se stie, nu prea poti vinde pagini si grupuri, profile etc. de pe FaceBook. Se dau gratis daca vrei! ]. Asadar am primit o oferta de 600 de euro, am cerut 800 si am obtinut 700.

Prima mea vanzare internationala

Ideea este ca omul vrea sa facem tranzactia prin escrow, ceea ce nu ar fi chiar rau daca nu ar incurca grupul si pagina, pentru ca un domeniu se vinde lejer prin astfel de servicii, iar daca cumparatorul plateste taxa, ramai cu banii si fara nicio grija pentru niciunul dintre parteneri. Site-ul nu era cine stie ce profitabil, pagina si grupul desi active erau consumatoare de timp si nu aduceau bani.

O varianta ar fi sa primesc banii prin PayPal, ca oricum am de plata destule domenii, iau cu stanga si dau cu dreapta. Pe de alta parte am si nevoie de bani, asa ca nu mi-ar strica niste bani direct in contul de euro. O sa revin cu detalii maine dupa ce vedem cum se incheie tranzactia, pana la urma si daca dau eu cei 20 si ceva de euro la escrow tot ies bine din vanzarea asta.Asa ajung la o tema sensibila, site-uri EMD, care uite se vand bine zic eu, chiar mie mila de colegii de pe SeoPeda care vor sa cumpere mereu la preturi de nimic.

Vânzare site

Prima mea vânzare internațională

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.