Prima portie de capsuni pe 2020

Iata ca azi am decis sa-mi fac o placere, am cumparat un kilogram de capsuni de la market, cu echivalentul a 3,77 Euro. Or fi scumpe, or fi ieftine nu stiu, unii ziceau ca in Germania sunt cam la acelasi pret, din Spania. eu am luat din Grecia. Pentru doua persoane 18 lei nu e chiar mult, comparat cu alte produse. Putin zahar, lasat sa se scurga sucul si abia astept sa le gust. Asta pana ies la mine in gradina, cand am sa mananc pe saturate. Cine are, parte-si face, cine nu inghite in sec.

Prima portie de capsuni pe 2020

Pretul capsunilore si in general al “pomusoarelor” a fost mereu mare, se vand la casolete mici, la paharel, de zici ca sunt din aur, nu cresc pe pamant. Am facut de cateva ori chiar si dulceata de capsuni, dar fiind foarte sfarmicioase, e destul de greu sa faci ceva satisfacator daca nu ai multa experienta. O sa mai discutam despre asta cat de curand.

Acum doar ma bucur ca am luat si am gustat capsunile, noi de fapt mai avem camara plina cu dulceata de anul trecut. Ba chiar acum am vazut ca mai sunt si doua borcane cu capsuni, desi am facut destul de putine. Bune fructe, abia astept sa fie piata plina sa mancam pe saturate. Pana atunci ne rezumam la acest kilogram, desi repet – comparativ cu alte chestii pe care da omul cam aceiasi suma de bani, chiar nu sunt scumpe. Am si uitat cat au fost ciresele anul trecut. Mai scumpe decat capsunile astea, cel putin asa mi se pare.

căpșuni

Prima porție de căpșuni pe 2020

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.