Probleme robinet Delimano

Azi am facut efortul si am cumparat un robinet Delimeno, desi eram aproape convins ca la 3,3 KW este deja un consumator important de energie in casa, iar din experienta tineretii stiam ca apa calda instant iarna e mai greu de obtinut. Dar cum astia de la apa calda nu mai au de gand sa repare tevile, adica de fapt asociatia de locatari, am zis ca e deja momentul sa fac o investitie minima de doar 200 de lei. Smecheria este ca vad ca sunt diferiti producatori de robinete electrice cu acelasi design, dar la jumatate de pret! Cine stie care este de fapt valoarea sa reala?

Probleme robinet Delimano

Ca sa fie clar de la inceput, abia am luat robinetul Delimano, deci probleme cu el nu sunt! Ba chiar mi-au ramas piese de la montaj. Asta pentru ca chiuveta mea era pusa pe o masca mai ciudata, a trebuit sa largesc gaura pe unde se prinde robinetul de chiuveta, dar a mers relativ repede montajul. Ce-i drept cartea tehnica e asa de marunt scrisa, ca astia de 65 de ani nu vad mai nimic, a trebuit sa fac poza cu al meu Samsung din dotare ca sa vad ce si cum se face. Nu am inteles nimic, asa ca am cautat pe Youtube, si m-am lamurit.

Deci la mine problemele cu robinetul Delimano au fost de fapt la citit instructiunile si adaptat la masca mea de chiuveta. Asta pentru ca sistemul de prindere era scurt, dar la mine blatul era destul de lat, asa ca nu mai puteam sa pun furtunul. Nu a fost mare lucru, am decupat mai larg, apoi am gasit o alta piulita metalica si am rezolvat problema. Altfel mai decupam si la 10 seara pana iesea o gaura cum trebuie in blat.

Ca o cheltuiala suplimentara a fost nevoie de un singur furtun mama – mama ca sa cuplez apometrul de apa rece de robinetul Delimano. Nu a fost nevoie de instalator, m-am descurcat singur, desi sunt total A-tehnic! Acum partea mai neplacuta: nu prea vezi apa calda instant la 40 de grade, sau ma rog – nu am asteptat eu sa curga un sfert de ora? La noi apa rece e asa de rece, ca-ti cad dintii daca o bei iarna! Asa ca indiferent de debit am vazut apa calda la doar 24 – 28 de grade! Sau asa arata indicatorul – afisajul ala rosu! Oricum, daca vrei sa curga apa pentru clatit, atunci ai exact ce-ti trebuie, mai reduci si consumul de apa si nici mainile nu mai ingheata!

Robinet Delimano

Robinet Delimano – abia l-am cumpărat și instalat!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.