Programe romanesti pentru diaspora

Sa presupunem ca esti in Germania si vrei programe romanesti, cum procedezi? Teoretic ai mai multe optiuni, pornind de la un receiver de satelit si pana la un abonament la Digi TV. Pretul unor astfel de servicii variaza intre 10 si 15 euro lunar, asa ca nu acesta este factorul diferentiator in alegerea uneia sau alteia dintre oferte. In primul rand te intereseaza calitatea serviciilor, adica cat de des pica conexiunea, dar si ce anume servicii mai ofera in plus. Un abonament la Netflix te costa pana la 12 euro pe luna, dar ai avantajul ca poti descarca filmele pe alt dispozitiv si le vezi cand vrei.

Programe romanesti pentru diaspora

Asa cum ziceam mai sus, poti incerca Netflix, dar asta inseamna doar filme, ce faci cu programele de stiri? Nu te poti informa doar pe FaceBook sau citind ziarele online, din cand in cand mai vrei sa te uiti de exemplu la Vocea Romaniei, la Romanii au talent sau de ce nu, la iUmor. De aceea multi opteaza pentru ofertele de IP TV, care sunt mai mult sau mai putin legale. Teoretic mai putin! Dar asta intereseaza mai putin pe doritorul de programe romanesti, aflat la mare distanta de tara.

Recent am luat la “scarmanat” oferta de programe de la DiGi TV, nu pentru ca e cea mai buna, sau cea mai cea, ci pentru ca pe asta o am eu. Am derulat sute de programe aseara in cautarea unui film bun. Pe 90% le vazusem deja, restul chiar nu erau interesante. Grila de programe e cam aceiasi, asa ca sincer sa fiu nu stiu cum ai putea face o departajare. Poate pe baza de vot online?

Programe romanesti

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.