Programele TV romanesti in Elvetia

Avem stransa deja o comunitate de romani mare in grupurile de pe FaceBook, asa se face ca daca ai vrea sa vezi programe romanesti in Elvetia, poti incerca sa-i intrebi pe colegii din grup cum fac asta, sau poti sa iti montezi o antena de la DigiTV sau oricare alt provider din tara. Evident ca asta inseamna ca cineva – sau tu prin internet banking – sa platesti lunar factura. Sau mai e o varianta, IP TV de exemplu!Stiu ca pentru ultima varianta au cam fost probleme in ultima vreme, dar am inteles ca exista si firme legale care ofera astfel de servicii, inclusiv in Elvetia.

Cum sa vad programele TV romanesti in Elvetia

Deci cum ziceam si mai sus, daca vrei programe romanesti si esti in Elvetia, o poti face fie pe calculator sau tableta – as fi zis si telefon, dar sincer dupa ce am incercat treaba asta in vacanta, la Lausane, prefer macar tableta, daca nu un smart TV. Pe televizor ai si varianta unor abonamente la Orange TV, Digi TV sau alt operator. Problema este ca antenele lor se monteaza legal de catre ei doar in tara, asa ca aici ar fi o mica problema. Daca nu vrei antena de satelit, mergi pe varianta IP TV, este si asta o chestie care e si ieftina si ofera cat de cat calitate.

De ce am zis cat de cat? Pai in Elvetia internetul nu e ca cel din Romania, macar ca costa suficient ca sa ai pretentii. Deci daca vrei programe romanesti cu ajutorul aplicatiei VLC, ai nevoie si de ceva viteza, mai ales pentru programele 4K. Eu am renuntat la varianta de conectare WiFi si am mers pe cablu. Dar am si noroc, am 300 Mbs si nu ma pot plange ca nu merge internetul.

Programe românești Elveția

Cum sa vad programele TV românești în Elveția

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.