Proiecte de caritate 2015

Am tot timpul o idee fixa, de data asta este vorba de cateva proiecte de caritate pe care sper ca in 2015 sa reusesc sa le duc la bun sfarsit. Unul dintre ele este sa-mi pun casa de 100 m² la dispozitia unor batrani ramasi fara sprijin. Evident in mod gratuit, fara nicio obligatie din partea lor. Nu cred ca voi gasi prea usor sprijin din partea nimanui – cel putin nu din Romania, am ajuns cu totii niste egoisti, cu siguranta.

Asa ca de ce imi mai racesc gura si imi irosesc timpul scriind despre asta? Pentru ca desi sunt un pesimist convins, am o oarecare doza de speranta ca poate ma insel. Cea mai mare reusita de pana acum a fost sa strang cateva zeci de aprobari, de la cei care audi de asa ceva, insa la capitolul implicare stam rau.

La final de an 2014 declar fara sa ma gandesc ca nu am resuit nimic caritabil – cel putin care sa merite amintit, nu ma refer aici la SMS-uri de 10 euro pentru cazuri sociale sau la o paine platit ala supermarket unei batranici. E vorba de proiecte, care sa aduca mai mult decat un zambet celor din jur. La multi ani!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.