Proiecte online, cum, cand si de ce?

Cred ca am avut in epoca de glorie cam 100 de domenii, am renuntat la multe si acum am 45, dar la cateva voi renunta anul acesta. De ce? Pai pentru ca nu produc bani si nici perspective prea bune nu vad. Unul dintre proiectele online la care renunt este Mesterul.info, care la un moment dat parea interesant, apoi a ramas de caruta, adica nu am mai facut nimic cu el. O lista de meseriasi ar fi trebuit sa fie, dar am abandonat ideea si astept sa expire domeniul. Daca-ti place, i-al tu si du-l mai departe!

Proiecte online, cum, cand si de ce?

Oare cati bani poti castiga cu site-ul tau? Pai depinde de ce scrii, cine te citeste – sau mai exact de unde, din ce tara – dar evident totul e legat de trafic. Asta daca nu esti cumva mare influencer si vin sa-ti dea bani firmele. Aseara as fi putut sa revad Lupul de pe Wall Street, dar am renuntat – pentru ca l-am mai vazut si pentru ca oricum nu ma pregatesc sa aplic la strategia lui Jordan Belfort, adica pentru cine nu stie, filmul este bazat cat de cat pe fapte reale!

Asadar mai am in jur de 40 de proiecte online, pe care sper eu sa le duc la venituri de minim 100 de euro pe luna, ar fi sa zicem asa un prag la care sper sa ajung. Daca o iei strict matematic, ar trebui sa ajung aici in maxim doi ani, dar se stie ca afacerile nu sunt matematica pura, adica nu vinzi zilnic un ou si deja faci planul pentru 100 pe zi, ca nu merge la fel de simplu!

Culmea este ca ma uit la proiectul e4RO, am zis sa ajung repede la 1000 de articole si apoi sa decid ce fac cu site-ul. Teoretic l-as vinde, dar cu cat? Numai daca ai pune la 1 euro/articol, ar fi cam 1000 de euro, nu-i asa? Ma uit si la vechime, desi aici apare ca primul articol e din martie 2013 el are venituri din decembrie 2012! Adica am depasit cei sase ani, in decembrie facem 7? Cica asa este, m-am uitat pe cPanel si nu exista dubii. Ma uit si la venituri, macar nu am dat nimic din buzunar, ba am pus si ceva deoparte! Cred ca l-as vinde cu 1000 de euro, asta ar insemna 100 de articole publicitare vandute, ceea ce nu pare prea greu, cred ca am depasit deja jumatate din aceasta suma in cei sase ani!

afaceri românești

Proiecte online, cum, când si de ce?

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.