Proiectul e-Romania

Proiectul e-Romania a reusit sa stranga momentan doar putin peste 170 de adepti, dar initiatorii spera sa ajunga macar la 10 mii pana la sfarsitul anului. Am popularizat si noi aceasta idee, avand in vedere ca si noi avem un proiect similar, din care recunaostem am pus bazele doar la doua, legate de Iasi si Constanta.

Speram ca in scurt timp sa promovam si alte judete, chiar daca spere exemplu Valea Parhovei este deja lansata, proiectul cuprinde localitati din doua judete, Prahova si Brasov, deci va trebui sa revenim cu unul separat pentru fiecare.

e-Romania va trebui la final sa cuprinda 42 de site-uri prortal, cate unul pentru fiecare judet, regiune. Stim ca este mult de munca, dar nici mare graba nu este, caci timp avem, iar noi vrem sa fie ceva de calitate, deci nu vrem sa ajungem la vorba din batrani: garaba strica treaba.

Am lansat proiectul, acum va informam si speram noi ca impreuna vom iesi la liman. Regret deja vremea cand am lansat proiectul pe ablog.ro, s-au dus pe apa sambetei manastirile, Delta Dunarii si multe alte pagini interesante. Dar cum se spune, ce-si face omul cu mana lui, dar mai si plateste, va ramane. Acum portalul e4Ro va fi online multi ani inainte! Sa-i dam bataie!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.