QNet Romania

Astazi am aflat de la niste prieteni din Moldova despre reteua QNet Romania, care promite castiguri substantiale celor ce intra in reteaua eCommerce – QNet. Am cautat evident p einternet detalii despre afacere, caci asa sunt eu, imi place sa stiu cam tot ce misca in domeniul afacerilor online.

Unde gasesc unmagazin online

Ce stii despre QNet Romania

Am aflat ca cei de la QNet isi au sediul principal in Hong Kong, iar portofoliul lor de produse include o gama diversa de produse, din diverse nise. Am gasit ca in Romania, QNet promoveaza turismul, probabil in ideea ca daca tot mergi in vacanta, de ce sa nu profiti de ocazie si sa castigi ceva banuti.

Nu stiu cum sunt preturile din oferta QNet Romania fata de ce ofera agentii de turism clasice, cum ar fi BJR Vacante, insa merita de studiat problema. Tot ce pot sa spun este ca mi-au dat o idee formidabila, lansarea iQNet, o retea de vanzari online, bazata pe principul daca tot ai cumparat, recomanda si primeste inapoi o suma de bani. De ce nu? Pare interesant nu-i asa? Ce spune wikipedia despre subiect? Citeste aici.

Deci pana la urma pare a fi o retea MLM, clasica. Nu ma pronunt acum, inainte sa ma documentez, dar oricum, cred ca subiectul lansat merita discutat! Daca tot am deschis de dimineata cafeneaua!Si ca sa mai facem un pas spre un site de dezbateri online, am zis noi ca anumite „avatare” de la subiecte sa devina „permanente”, cum este si omultetul nostru care se intreaba: ce sa credem oare?

Revenind la ideea iQNet, ce ziceti? Merita oare sa primesti inapoi o parte din cheltuieli? Nu ma refer aici la cei ce se pricep la marketing afiliat, ci la cei ce oricum cumpara ceva, ce poate fi gasit si in magazinele online. Exemplu: cumperi o tableta, faci o poza cu ea, scrii cat ai dat pe ea, o recomanzi pe pagina de FaceBook, dupa ce in prealabil ai postat o poza aici pe site. Prietenii tai o cumpara si ei, si uite asa, pe langa ce primesti de la e4Ro inapoi fiindca ai cumparat un produs propus de noi, mai primesti si niste bani pentru ca cineva a apreciat produsul la recomandarea ta. Discutam, ba de una – ba de alta, e doar un inceput, o idee!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.