Radu Beligan in Cartea Recordurilor

O veste neasteptata pentru toti fanii lui Radu Beligan, actorul a intrat in Cartea Recordurilor! La 95 de ani si 75 de ani de cariera – altii nu au trait atat cat a stat Radu Beligan in slujba teatrului romanesc, datorita echipei de la PRO TV, recunoasterea internationala a venit si Radu Beligan a fost introdus in Cartea Recordurilor!

Ne bucuram ca suntem cei ce au decis ca printre primii actori romani de pe portalul e-4TV sa figureze Radu Beligan, iata ca acum si cei de peste hotare au aflat despre unul dintre cei mai valorosi actori romani!

Vom reveni cu mai multe detalii in cateva minute, stati pe FaceBook si urmariti noutatile despre singurul actor roman ce a fost inclus in Cartea Recordurilor!

Pentru ca a devenit cel mai longeviv actor in activitate, Radu Beligan a fost introdus in Cartea Recordurilor, fiind actor si regizor pentru mai mult espectacole ca multi alti mari actori internationali. Cu o voce incobfundabila, un umor rafinat si un joc scenit de exceptie, Radu Beligan ne-a incantat mai mult de 75 cu talentul sau, iar de lasat nici nu se gandeste. Sa ne traiesti MAESTRE! Am vrea sa te vedem si la 100 de ani, intr-o piesa regizata de tine, evident cu Radu Beligan in rolul principal!

Guinness World Records a recunoscut performanta actorului si regizorului roman, astazi in emisiunea La Maruta, au fost prezentati mai multi premiati ai Cartii Recordurilor, tot pentru performante legate in principal de varsta la care au realizat lucruri uimitoare.

Radu Beligan in Cartea Recordurilor

Radu Beligan in Cartea Recordurilor

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.