Răzvan Bălănescu despre săraci

Razvan Balanescu eu un baiat bun, zice lucruri faine dar se contrazice des. Plus ca se da pe el exemplu, uite eu investesc la bursa, eu mi-am facut SRL si nu PFA, etc. Am sa explic aici pe cat se poate succesul relativ al acestui baiat. In primul rand a facut o facultate care i-a placut, apoi a mers mai departe pe linia asta, ajungand la un canal de YouTube – relativ de succes. Sa ai 40K urmaritori nu este nici putin dar nici prea mult. Uite, Colo are 890K, deci teoretic castiga mai mult, doar ca pentru asta inti trebuie si putin talent. Nu-l au toti, asta e sigur. Nu cred in ideea ca poti fi orice, doar sa vrei.

Razvan Balanescu despre saraci

Nu poti ajunge Carusso doar prin vointa, mai trebuie si ceva har, talent. A, corect – fara vointa nu o sa ajungi niciodata la adevaratul tau potential. Nici fara munca, asa ca e nevoie de ceva mai mult daca vrei sa ai succes. Dac amai adaugam si norocul, avem tabloul complet despre ce ai sansa sa ajungi in viata.

1) Nu-mi permit, cum fac sa-mi permit? Asa ajung unii sa faca orice ca sa-si permita un trai extravagant. Astia ajung in proportie de 90% la Pro TV la stiri la rubrica nu faceti ca ei. DA, e ok sa tinzi cat mai sus si sa nu fii automultumit, mai ales cand multumirea e la un nivel scazut. Dar sa fim seriosi, nu oricine poate ajunge Bill Gates. Adica nu incepi cu un garaj, ca sa ajungi milionar. Primul pas este sa te inconjori de oameni mai capabili decat tine, daca-ti iese asta, ai facut primul pas si teoretic o sa-ti permiti cate ceva. Poate nu un zbor pe Marte, dar mai mult decat altii.

Unde are dreptate Razvan Balanescu? Nu trebuie sa te plafonezi, dar de aici pana la a face orice pentru bani e drum lung. Corect, daca castigi dar arunci banii pe prostii, atunci clar ca esti pe un drum gresit. Daca esti mereu constrans de situatie: sanatate, conditii diverse, atunci e mai greu sa sari parleazul.

Pe de o parte sunt de parere ca 90% dintre noi ar trebui sa fim privati, sa nu fim angajati. Pe de alta parte cineva mai trebuie sa si munceasca, nu putem fi toti prestatori de servicii. Mai e nevoie de medici, profesori – bine aici iar ajungi la scoli private versus scoli de stat, iar discutia ar putea continua la infinit.

Răzvan Bălănescu

Răzvan Bălănescu despre săraci

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.