Recenziile Google Maps au efect

Chiar daca nu prea stiu la ce ma ajuta asta, scriu recenzii pe Google Maps ori de cate ori am ocazia – adica recenzii reale, cu poze si pareri personale. De exemplu i-am incurajat pe multi sa mearga cu avionul, chiar si pana la Chisinau. Pentru ca merita, e rapid si nu e tocmai scump – iti dai seama cum e sa stai la volan sau si mai rau intr-un microbuz 8 -9 ore? Uite ca eu nu mai vreau sa ma chinui si aleg avionul ca mijloc de transport.

Recenziile Google Maps au efect

Mai cu seama de cand m-am inscris pe Local Guides Connect stau si ma intreb cum sa folosesc asta in folosul meu, adica cum sa scot bani din asta. Teoretic sa ajungi la nivelul sase nu e tocmai imposibil, dar la cele mai mari de atat pare cam greu. Am primit 146 de like-uri, urmatorul nivel fiind 500. Nu prea poti sa te promovezi – direct cel putin, pozele trebuie sa fie ale tale, nu luate de pe net, deci e ceva de munca.

Am trecut de 10.000 de vizualizari ale recenziilor, asta nu stiu cum se numara – chiar le citeste cineva sau pur si simplu cand este accesata locatia apari si tu la numaratoare? Dar ca orice succes, fie el si fara niciun folos, te bucuri. Vad eu cum fac sa-mi prinda bine, mai ales daca o sa ma vad la nivelul 7 sau 8, cand deja poti sa zici ca esti un fel de influencer pe Google Maps.

A, sa nu uit: stiai ca poti avea propriile tale harti puse pe site? DA, folosesti Google Maps dar cu locatii numai de tine stiute si vazute + cititorii tai! Cool, asta zic eu treaba bine facuta!

Recenziile mele

Recenziile Google Maps au efect

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.