Reclama Transport persoane Germania

Portalul e4Ro detine cateva site-uri ale romanilor din Diaspora si cateva pagini si grupuri pe facebook care insumeaza peste 40.000 de membri. Site-urile romanilor din diaspora au la randul lor peste 80.000 de cititori unici lunar – dintre care 30% sunt aproape permanenti. Acest lucru se datoreaza atat calitatii informatiilor oferite cat si pozitionarii excelente la anumite cautari legate de romanii din tarile respective, cum ar fi Germania, Austria, UK sau Irlanda.

promoveaza sitePrin urmare, daca consideri ca merit asa investesti in publicitate – pe site-uri, facebook, etc. ia legatura cu unul dintre agentii nostri de la Social Media Marketing SRL printr-un mesaj privat. Cat costa publicitatea? In medie 10 euro/luna si nu depaseste 30 de euro. Plata prin transfer bancar sau direct prin PayPal.

Cui ne adresam? In general firmelor romanesti care desfasoara activitati in tarile Uniunii Europene, Dubai, Canada si Australia. Ar putea fi vorba de firme de transport, avocati, notari sau magazine si restaurante romanesti. Lista este deschisa, deci va asteptam la noi.

ReclamaMa ajuta reclama pe site-uri sau facebook? DA, direct si indirect. Direct prin noi clienti, iar la 10 euro/luna eu zic ca se recupereaza de cel putin 10 ori suma investita. Indirect pentru ca deja lumea va cunoaste, fiind promovat de noi inspirati incredere, deci iar clienti in plus! Tu decizi daca apelezi la profesionisti sau incerci sa te descurci singur!

Nu uita: avem solutii pentru orice fel de activitate, pentru orice fel de buget! Hai sa castigam bani impreuna!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.