Recursul compensatoriul si valul de arestari de dupa

Am inteles eu bine sper, ca acest recurs compensatoriu se acorda pentru conditii neconforme cu standardele UE, asadar am o intrebare: ce pusca mea nu au facut o puscarie cu 11.000 de locuri sa-i bage pe astia de au stat neconfortabil la racoare? Evident ca din astia 11 mii cred ca violebte intrau si mai putini, adica fie ii mai mutau o vreme la confort 1 sporit, ori la cort vara sa le zica ca-s in concediu, pusca si cureaua lata, ceva trebuia facut ca sa nu-i mai vezi liberi asa pe nepusa masa pe astia raii!

Recursul compensatoriul si valul de arestari de dupa

Mai am o intrebare pentru cei ce speculeaza ca uite ce val de faradelegi au aparut imediat ce au ioesit astia cu recursul compensatoriu de la mititica, deci intreb: daca mai stateau un an sau doi, se faceau baieti de treaba? Adica nu mai faceau nebuniile astea? Ma indoiesc, asadar avem false probleme in societate: pe de o parte dam drumul mai repdede desi gaseam si solutii omenesti: eu la aia fara violente si care au intrat la din culpa, ii mutam la bloc si gata, inchisi acolo noapte si ziua la munca!

Deci daca eliberam pe cei nepericulosi se faceau conditii mai bune pentru periculosi si scapam de probleme! Dar cui ii pasa? Lui Tudorel Toader se pare ca ii pasa, ca el s-a desolidarizat de PSD si de legile lor facute la baie pe toaleta! Asa ca nenea Dragnea si cu pionul sau Viorica Dancila au ramas cu problema pe cap, desi lor nici macar nu le pasa de asta! Pe ei ii doarenuma cum  sa scape Dragnea de penalurile de pe caciula, sa fie reabilitat – nu ca i-ar ajuta la ceva, dar s-a saturat sa rada toti de el si de familia lui, atat!

recurs compensatoriu

Recursul compensatoriul si valul de arestări de după

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.