Reparatii masini de spalat Iasi

De curand am avut o belea cu masina de spalat, desi am tiut cont de sfaturile celor de la magazin, am blocat cuva la transport, se pare ca nu este mereu benefica treaba. Am pus masina de spalat in autoturism, cu scopul de a o duce la tara, unde avem o casuta de vacanta. Totul facut ca la carte, drumuri buen fara hopuri, mai pe scurt masina de spalat ancorata si transportata in cele mai bune conditii.

Acum suntem in cautarea unei firme care se ocupa de reparatii masini de spalat in Iasi, acesta fiind cel mai apropiat oras de satul unde am dus masina de spalat rufe. Ce am patit va intrebati? Ei bine, mesterul care a venit de la Iasi sa constate ce are masina de curge apa din ea, a spus ca am facut mai rau blocand cuva. Din cauza aceatsa, masina de spalat s-a defectat, cuva avand acum o fisura. A lipit cuva masinii de spalat, insa eu vreau sa merg la o firma de reparatii masini de spalat din Iasi, sa inlocuiesc cuva cu una noua. Carpitul e bun, dar daca gasesti o firma care ofera servicii de caliate, mai bine o inlocuiesti (cuva masinii de spalat), decat sa faci o reparatie de mantuiala.

In alta ordine de idei asi dori cateva sfaturi legate de repararea unei masini de spalat, nu de alta, dar de obicei mai multe miniti sunt mai bune decat una singura, si cum nu ma pricep la masini de spalat, nu vreau sa fac iar o alta boacana! Sper ca v-am fost de folos, cu patania mea, si va rog sa-mi recomandati cea mai buna firma de reparat masini de spalat din Iasi (sau imprejurimi), dar una la care ati mai apelat, nu din auzite!

Iar daca tot am plecat pe drumul sfaturilor, eu zic sa discutam din cand in cand si despre alte genuri de reparatii, fie ele legate de aparatele de uz casnic, fie de orice alt tip!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.