Retrospectiva e4Ro 2018

Am zis sa ma uit si eu la evolutia site-ului e4Ro in anul ce a trecut, acum ca s-ai mai limpezit apele. La o prima analiza vedem ca am avut un trafic ce abia depaseste 1 milion de unici – vorba vine unici, ca poate unii au intrat de mai multe ori, sa zicem mai corect afisari. Se pare ca le-a placut ce au citit, daca am avut la afisari aproape 5 milioane, deci o medie de aproape 100 de mii de vizite pe luna. A fost ok as zice eu, mai ales ca anul acesta am inregistrat o oarecare crestere [ 25%! ].

Retrospectiva e4Ro 2018

Pe de alta parte iata ca in martie anul acesta a venit o lovitura sub centura de la Google, asa ca am inceput sa intregistrez venituri mai mici decat in 2018, dar cum nu vorbim de anul curent, sa vedem ce concluzii mai tragem legat de anul precedent. Pai a fost ok as zice eu, am crescut fata de 2017, chiar binisor, desi cel mai bun venit ever a fost in martie, eu sper sa-l depasesc in curand.

Faceam o analiza si ma gandeam, sa zicem ca te apuci de vandut publicitate catre persoane – fizice si juridice – un articol valorand 100 de lei. Pai ca sa scoti 1000 de euro ai ceva de munca, iar asta ar trebui sa se intample luna de luna! Cam greu as zice au, asa ca raman la ideea ca cea mai buna metoda de monetizare este Google Adsense – chiar daca am site in romana care primeste 2 centi pe click! Deci ca sa nu o lungesc ca nu-i pasa nimanui, anul a fost bun, dar perspectivele sunt cam sumbre.

google

Retrospectiva e4Ro 2018

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.