Reumplere cartuse Brasov

Am o imprimanta color Canon Pixma si locuind in Scheii Brasovului am decis sa vad unde pot gasi servicii de reumplere cartuse Brasov, la un pret cat mai avantajos. Pentru asta am inceput sa caut pe internet firmele care fac refill la cartusele de imprimanta. Am gasit cateva firme si am inceput sa sun la ele. Pana mi-am dat seama ca mai rapid ar fi sa le ofer o pagina unde sa se prezinte singure, iar eu sa le fac acest serviciu pentru a primi odata la sase luni cerneala pentru cartusele mele golite.

Reumplere cartuse Brasov

Ce-i mai ieftin: sa reumplii cartusele de imprimanta sau sa cumperi unele noi? Evident ca prima varianta iese mult mai ieftina, asadar cred ca esti si tu interesat de astfel de servicii, nu-i asa? Iar serviciul asta pe care-l fac azi in Brasov s-ar putea extinde in toate judetele din Romania, pentru ca sunt deja foarte multi posesori de imprimante color, mai ales ca o imprimanta cu jet de cerneala este mult mai ieftina decat una cu laser. Pentru tiparirea alb-negru merg mai departe pe imprimante cu laser, cred ca nu am mai incarcat cu toner de peste un an.

Fara sa o mai lungesc inutil, va spun ca am inceput sa nu mai cumpar cartuse color noi ci sa le reumplu cu cerneala pe cele vechi. Singura problema ar fi capul de imprimare, car ese duce si el in timp. Pentru asta inca nu am gasit solutii, in afara de spalarea lor cu spirt din cand in cand si evident pastrarea imprimantei la temperaturi adecvate. A, si inca ceva: nu lasati imprimanta cu cerneala nefolosita mult timp, nu mai zic sa nu o duceti pe balcon cum face asta micu al meu!

reumplere cartuse Brasov

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.