Reumplere cartuse

Deja devine suparatoare chestia asta cu cartusele si reumplerea lor, atat in Brasov cat si in Tulcea sau Arad. Am zis eu ca ii dau de cap, am scris deja cateva atricole si ma vad tot la coada clasamentului, mai mult decat atat – la ultimul articol au disparut indexarile la cele de dinainte – desi ca sa ma distrez putin am folosit optiunea preia ca Google din WMT [ in engleza fetch as google]. Asadar sa fie clar, mama lor de cartuse de imprimanta, pai eu cu cine discut aici? Daca raman fara cerneala si sunt in Brasov la cine apelez? La mama?

Reumplere cartuse

Nu se intampla deseori sa ma supar pe imprimanta mea – ei bine, nu e chiar asa, sunt suparat pe indexarea articolului, nu pe orasul Brasov sau pe reumplerea cartuselor cu cerneala color [ sau neagra uneori! ]. Asadar asta este ultima incercare, sa fie cu noroc ca altfel nu stiu ce-i fac? Adica eu scriu si scriu si nu ma las dar el [ google ] ma lasa cu ochii in soare? Asa ceva nu se poate, o spun raspicat si va asigur ca daca nu rezolv problema cu reumplerea cartuselor cu cerneala, ma iau de altceva si abandonez imprimantele!

  • Reumplerea cartuselor color = asa cum se stie, la imprimantele color cu jet de cerneala avem trei cartuse cu cele trei culori de baza [ RGB ]: rosu, verde si albastru! Cand ramai fara o culoare, gata cu imprimarea color, iese ce vrea imprimanta numai poza ta color nu iese cum trebuie! Asadar te duci la o forma de specialitate [ din Brasov, daca esti din localitate! ] si reumpli cartusul cu culoare de care ai nevoie.
  • Reumplera cartusle cu cerneala neagra = mai des mergem sa reumplem cartusele cu cerneala neagra [ de ce zic unii imprimanta alb/negru, cand fondul poate fi ce culoare are hartia? ], pentru ca nu-i asa, nu suntem toti fotografi. Totusi daca ai o imprimanta pentru poze color, va trebui sa umpli patru cartuse, ca sa iasa totul perfect.

Calitatea cernelei pentru refill = eu folosesc PG40 atunci cand imi reumplu cartusul cu cerneala, am mare incredere in furnizorul meu din Brasov, baiat de gasca si mai ales da pe datorie, ceea ce conteaza mult in situatia asta economica in care se afla tara, nu-i asa? Ce ziceti, de data asta reusesc sau mai bine abandonez?

Reumplere cartuse cu cerneala

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.