Revad a 10 oara Bohemian Rhapsody

Am fost fan Freddie Mercury chiar si dupa ce am aflat de boala sa, la fel ca si in cazul lui sir Elton John. DA, filmul nu respecta chiar ceea ce se stia in mod oficial, anume ca in 1985 cand a fost concertul Live Aid Freddie nu stia de boala sa, sau poate ca stia dar nu stiam noi. Mai cinteaza? Banii stransi in concertele Live Aid au ajutat pe multi, iar ei au cantat gratis. Multi nu fac asta sau daca o fac se lauda. Dar Queen a fost diferit, mai ales ca Freddie Mercury stia ca nu mai are scapare. Au trecut insa sase ani in care a cantat, a oferit publicului ceea ce si-a dorit mereu, muzica buna!

Revad a 10 oara Bohemian Rhapsody

DA, artistul a spus ca pentru el Mary Austin a fost ca o sotie, desi a trait asa cum il stim toti, un pic altfel [ ca sa nu scriu cuvantul pe care nu-l iubeste multa lume ]. Pe scurt e bun si HBO la ceva. Nu stiu cat l-a ajuta ca in ultimii ani de viata sa fie impreuna cu Jim Hutton, ma depaseste subiectul asta. Nu-i inteleg, dar incerc sa nu-i judec. Voi fi mereu un fan Queen, si fara Freddie Mercury este evident ca nu va mai fi niciodata la fel.

Nu stiu cati au mai cantat in fata a 72.000 de specatori live. Azi poate ca s-a depasit de mult pragul asta, pe YouTube au cu milioanele de viziualizari, insa ce a cacut Queen ramane in opina mea de neegalat. Cum sa uit coloana sonora de la Highlander, scris in 1986. Dar evident cea mai impresionanta melodie ramane The show must go on, pentru ca de fapt melodia ne spune povestea lui Freddie. DA, nu a avut curajul sa ne spuna ca are origini indiene, ca este altfel decat restul barbatilor si ca a dobandit o boala care si azi este aproape incurabila.

Ca sa vezi ca viata nu este niciodata simpla, iubitul sau Jim Hutton a murit si el 01 1 ianuarie 2010, fiind la randul sau pozitiv la boala lui Freddie Mercury. Evit mereu sa-i zic numele, pentru ca [ deoarece? ]. Azi ma uit din minutul unde Queen se impaca [ nici nu am stiut secretul asta pana acum! ]. Am inteles ca d efapt cei de la Queen nu s-au despartit in realitate niciodata! Abia astept sa deschid iar HBO si sa vad filmul de la inceput.

Queen

Revad a 10 oara Bohemian Rhapsody

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.