Revigorare Ablog.ro

Desi parea greu de crezut, blogurile de pe Ablog.ro si-au pastrat atat PageRank-ul cat si autoritatea, chiar daca au pierdut la capitolul design. Ne-am bucurat ca blogul romanilor din Cernauti si-a pastrat ata tpozitia in SERP cat si restul de atribute de acum sase luni.

Nu stiu cand va urma urmatorul update de PageRank de la Google, insa unii spunca poate la anul, sau altii spun ca deja nu va mai fi nici un update de PR in 2013 si 2014, acest criteriu de evaluare a unui site fiind de acum ceva de ordin intern pentru algoritmii folositi de Google in SERP.

Indiferent de ce va fi, ne bucuram sa anuntam ca articolele scrise de multi dintre cei ce s-au mutat pe e4RO de pe ablog.ro nu au fost pierdute. Chiar si asa fara un design prea bun, pentru cei ce au folosit variante mai placute penru design, tot merita citite unele articole vechi.

Vom cauta sa facem o lista cu cele mai citite bloguri, avantajul portalului Ablog fiind un Alexa Rank bun. Oricum concurenta dintre e4Ro si ablog ramane de actualitate, noi oferind oricui este interesat spatiu si gazduire gratuita! Suntem peste 100, e un semn bun, cand vom fi 1000 vom sarbatori, iar de la acel punct vom numara bobocii in fiecare toamna!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.