Rezultatele mele pe Local Guides

M-am bucurat aseara cand am primit rezumatul activitatii mele ca Local Guides. Am calatorit destul de mult, asa ca desi nu stiu daca acel 5% e de bine, sau ar fi trebuit sa fie mai mare [ adica or fi cei mai buni 5% sau abia am ajuns la coada clasamentului – teoretic merg pe prima, caci daca ar fi 100% ar insemna ca sunt toti cei ce posetaza! ], am avut ce posta si recomanda altora. Deci macar pe Campina stau bine, era si normal avand in vedere ca am postat mereu cate ceva din orasul meu natal.

Rezultatele mele pe Local Guides

Teoretic daca ajungi la nivelul 8 sau mai mare, poti deveni un fel de influencer pentru Google Maps, deci ai o sursa suplimentara de venituri. Daca mai ai si un blog de calatorii, deja parca lucrurile pot merge mai bine. Nu poti sta cu mainile in san asteptand sa vina banii la tine, trebuie sa alergi tu dupa ei. Si DA, am reusit sa am un trafic bun pe site-ul de calatorii, tocmai pentru ca am gasit informatii pe care sa le exploatez in asa fel incat sa atrag oamenii pe site. Asta se vede limpede in cresterea traficului, iar la randul sau, asta duce la cresterea veniturilor.

In 2020 o sa fiu mai atent la sugestiile primite de la Google Maps, pentru ca am descoperit ca merita. O poti face si tu, nu se stie cand o sa te ajute. In acest moment Google este cel mai mare motor de cautare din lume, deci aici sunt resursele care te pot ajuta sa te dezvolti in mediul online. Azi o idee, maine alta si uite asa ajungi intr-o buna zi sa muncesti pe bani adevarati. DA, nu e ste chiar usor, dar nici extraordinar de greu nu este daca esti perseverent si ai o idee clara despre ce vrei sa faci. Cum ai sa faci? Asta deja descoperi pe parcurs.

Local Guide 2019

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.