Ricky Ardezianu i-a amuzat pe jurati la Romanii au talent

Nu stiu daca publicul romanesc a auzit de Ricky Ardezianu, dar in Moldova este destul de cunoascut. Nu doar ca artist ci si ca om certat cu legea. La 52 de ani si-a incercat norocul la Romanii au talent, dar desi juriul nu a fost impresionat de prelucrarea sa dupa celebra melodie a lui Carlos Santana [ interpretata de fapt de artistul Mana ], Corazon espinado devenind in viziunea artistului moldovean Inima zbuciumata, acesta este convins ca melodia sa va deveni hit international.

Ricky Ardezianu la Romanii au talent

Interpretul moldovean Ricky Ardezianu a facut play back la chitara, exact cum vedem desori facand copii. Trecem peste alegerea facuta, incercarea sa de a reproduce pe scena vocea lui Mana din melodia lui Santana  – Corzaon espinado, tradusa in romana. In opinia cantaretului Inima zbuciumata va deveni in curand cea mai cantata pe meleagurile mioritice.

Amuzanta a fost si ideea lui Ricky ca celebra Claudia Schiffer are acelasi nume cu el, adica tot Ardezianu o cheama si pe ea, evident in traducere. Numele sau real este Iurie Ciubotaru, iar el se dezmiarda Iurica, de unde evident ajungem la Rica, care iarasi printr-o schimbare de data asta de caligrafie, devine Ricky. Dar cum de s-a candit artistul la Claudiua? Simplu, in rusa avem ardezie – шифер, citit sifer, deci este evidenta legatura, nu-i asa?

Din pacate juriul format din cei patru nu i-a apreciat prestatia, asa ca Ricky Ardezianu a plecat la Chisinau cu 4 de X. A plecat faca a trece in etapa urmatoare, dar a plecat entuziast, plin de speranta. Oare va mai reveni si la editiile viitoare?

Ricky Ardezianu

Ricky Ardezianu i-a amuzat pe jurați la Romanii au talent

Poate vrei sa citesti si:

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.