Rolurile intr-o pagina FaceBook

Nu stiu de ce, dar am impresia ca pana nu ajungi sa platesi la FaceBook nu mai reusesti sa te bucuri de fanii unei pagini. Asa ca hai sa vedem ce roluri poate avea cineva pe o pagina, la ce te ajuta o astfel de persoana si evident cum poti sa scoti bani din asa ceva. Evident cel mai important rol il are administratorul paginii, cel care a creat pagina. Nu dati acest rol unor prieteni sau si mai rau, necunoascuti! editorul vine pe locul doi, el avand toate drepturile mai putin cel de a administra rolurile din pagina, evident nici posibilitatea de a sterge pagina!

Rolurile intr-o pagina FaceBook

Pe locul trei la o pagina se afla moderatorul, care nu poate posta pe pagina, dar poate trimite mesaje folosind identitatea paginii tale. Iata ca asa am ajuns la reclame si la bani, aici fiind vorba de promotor. Acesta este rolul pe care puteti sa-l dati unui angajat care sa va promoveze cu FaceBook Ads pagina. Mai puteti oferi rolul de analist si manager job-uri. Analistul doar vede statisticile, iar managerul poate crea locuri de munca dar poate sa promoveze si postari.

Prin urmare sunt sase categorii de utilizatori ai paginii, dintre care doar adminsitratorii au toate drepturile, iar la promovarea ei pot participa toti, in afara de analist.  Acum vine intrebarea: cum sa fac bani cu pagina mea de FaceBook? Daca ai o pagina cu cateva zeci de mii de fani cel putin, ai putea sa faci bani cu ea oferind posibilitatea unor terti – sau angajati ai tai [ de preferat firme de publicitate ] sa plaseze reclame [ de fapt postari platite cu FB Ads ] sa ajunga la fanii tai. Daca esti o pagina nisata, deja este evident de ce e de preferat o astfel de abordare fata de una obisnuita [ targetare audientei ].

Reclama-Facebook

Rolurile într-o pagina FaceBook

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.