Romani in Sri Lanka

Am vorbit azi putin cu Marius, un roman car es-a stabilit in Sri Lanka [ habar nu am pe cat timp, sau care-i planul sau, dar azi cica si-a obtinut statutul de imigrant in Sri Lanka! ]. Sincer nu stiu daca mai sunt romani acolo, teoretic nu poate fi singurul, practic o sa afle el cum stau treburile. Pentru mine insa acolo nu-i de stat, caci internetul este scump – asa zice el, poate nu a aflat toate ofertele!

Romani in Sri Lanka

Eu unul nu ma gandesc sa emigrez in Sri Lanka, nici macar ca turist nu cred ca ajung, in zona m-as teleporta la Taj Mahal [ India ] si cam atat! Cochetez cu emigratul intr-un paradis fiscal mai ieftin, adica unde sa poti trai sa zic asa, cu maxim 500 de euro pe luna – dar sa traiesti bine! ce ofac romanii in Sri Lanka in afara de a merge in concediu nu stri, Marius zice ca salariile sunt mici, dar acum depinde si ce munca faci. Cum ma indoiesc ca o sa invat limba, iar engleza mea nu cred ca ma pot angaja undeva, o sa raman la ceea ce fac acum, adica blogging.

Ar fi interesant un blog de calatirii, cu expeditii in tari exotice, cum este si Sri Lanka. Asa ca lanzez provocarea, sa vedem cine preia stafeta si distribuie articolul, pe care o sa-l postez la mine pe profil. O sa-l preia Marius, sau nici macar nu o sa observe ca am postat? Sau o sa ma certe ca l-am pomenit intr-unul din articolele mele? Habar nu am, important este sa vedem cine mai cauta informatii despre romanii din Sri Lanka, oricati ar fi ei – sau oricine ar fi ei!

Romani in Sri Lanka

Romani in Sri Lanka

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.