Romania intra in scenariul 4 de maine

Stiu ca azi o sa zica lumea ca sunt alarmist, ca ma dau eu atotstiutor, dar cred ca expresia: de maine s-ar putea este impusa de astia de sus, ca sa nu se alarmeze lumea. Doar ca eu stiu ca maine vor fi cei 300 de infectati si vom trece la scenariul 4. Adica restrictii in plus nu vor fi, ca deja au inchis parcurile, te plimbi doar cu un scop anume[ anume care? ], etc. In schimb nu te sfatuiesc sa te imbolnavesti ca nu ai unde sau cu ce. Nu am sarit cuvinte, a fost un fel de gluma [ sinistra! ].

Romania intra in scenariul 4 de maine

Matematic scenariul 4 inseamna ca se va depasi numarul de 2000 de cazuri, iar cum azi au fost peste 300 de cazuri noi, este evident ca maine se va depasi numarul necesar pentru a se trece la scenariul 4. Asa ca nu stiu la ce sa ne asteptam, dar la bine NU. Cred ca se va putea intrevedea luminita de la capatul tunelului abia cand vom ajunge la o situatie dramatica.

Hai ca am spus-o si pe asta, m-am descarcat. De maine fie ce o fi, pana la urmatoriul scenariu mai e cale lunga. Nu am auzit sa se fi ajuns la limita superioara a nivelului 4 in nicio tara. Oricum deja armata conduce tara, avem mai putine drepturi de circulatie: se zvoneste ca o sa se puna limita de 50 de metri! Adica ma duc pana la gunoi, ma intorc si gata. Ca la alimentara nu mai ajung, nu mai zic de farmacie! A, e urgenta la farmacie? Pai ce nu ai apa in casa sa-ti faci un ceai? Pai nu am ceai de patlagina, ca ala nu se vinde la market. Asa si? Nu puteai sa rabzi pana trece pandemia? Adica prin decembrie cel devreme?

Scenariul 4

Romania intra în scenariul 4 de maine

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.