Romanii au talent in 2020

Aseara m-am uitat la Pro TV si am vazut prima emisiune din Romanii au talent, a fost buna zic eu. Am avut doua Golden Buzz intr-o singurea emisiune, concurentii au fost super OK – bine profa de religie a fost cam aiurea, dar asta e. Rusul m-a impresionat la fel ca si Erno Varga din Oradea. O voce de aur, nu a falsat macar o nota si sper sa-l remarce cineva dupa aceasta aparitie la televizor. A fost ok, sa vedem ce ne prezinta saptamana viitoare si apoi cine va lua marele premiu.

Romanii au talent in 2020

Japonezii [ nu japonejii ] au parca ceva cu aparitiile la peleul gol. Asta de anul asta a fost tare, dar nu atat incat sa-l vad in finala. Azi e duminica si nu prea am ce vedea la televizor, desi am peste 200 de programe. La Pro TV dau in reluare sute de filme pe care sincer sa fiu nu am de gand sa le revad. Nu zic ca nu or fi bune, dar odata la 10 ani parca ajunge!

Si emisiunea Romanii au talent a fost azi in reluare, nu m-am uitat desi am pierdut doua sau trei momente de inceput ieri. Daca le caut pe YouTube le gasesc, asa ca azi iau o pauza de la media obisnuita si ma axez pe media online. Sa vad ce mai gasesc interesant in afara de dezastre si evident guvernele Romaniei, care ar face bine sa se mai gandeasca si la noi, astia din talpa tarii. Voua ce moment v-a placut din episodul de ieri?

Glden Buzz Talent

Romanii au talent in 2020

Poate vrei sa citesti si:

One comment

  • Matei Ștefan Uidumac

    F frumos, cam toti concurentii au fost talentati, mai putin ipostaza in care s-a ivit fata aceea si catelusul ei, eu inca cred ca cainii nu pot canta si nu ii pot obliga sa faca acest lucru, nu?😂😂😂😂 Totusi restul emisiunii a fost fabulos! Niciun fel de repros celorlalti care chiar au talent, doar nu credeti ca emisiunea „Romanii au talent” a fost inventata pt cea ce a facut fetita cu catelusul! Nb, paaa!😘🤗🥰😍🤩

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.