Rose Adhiambo la Gospodar fara pereche

Cine nu ar vrea sa stie mai multe despre Rose Adhiambo, acea mulatra perfecta de la Gospodar fara pereche venita sa-i cucereasca inima lui Radu si sa se instaleze la ferma de struti. Gurile rele spun ca Rose a fost iubita lui Radu Mazare, la un moment dat, evident, caci stim ca fostul lider PSD de la Constanta schimba iubitele ca pe ciorapi. Dintr-o relatie anterioara are un copil, este nascuta in Romania si a fost [ sau mai este inca ] model. Acum ar vrea sa se aseze la casa ei alaturi de Radu Stan, la ferma sa de la tara.

Rose Adhiambo la Gospodar fara pereche

Modelul Rose Adhiambo a venit la emisiunea Gospodar fara pereche pentru Radu Stan si a atras atentia asupra ei inca de la prima aparitie. Colegele ei au intrebat-o daca stie la ce emisiune merge, pentru ca in mod cert nu la cea de la Pro TV. Daca despre Radu se stie ca are 28 de ani – desi arata mai matur din cauza barbii, toti ar vrea sa stie cati ani are Rose. Va zicem noi: 32 de ani are frumoasa mulatra si este mama unui copil dintr-o relatie anterioara.

Mama Rosei este romanca si tatal sau este kenyan, frumoasa nascandu-se si traind in Romania. Nu i-a fost usor, dar a reusit sa se afirme si sa fie numita Naomi Campbell de România. Asta nu a prea fost pe placul tataului lui Radu [ Stan nu Mazare ], dar gospodarul a ales-o pe ea la final. Doar ca tanara Rose nu se prea vede la ferma, mai mult la Bucuresti, pe scena. Ramane de vazut daca cei doi vor ramane sau nu impreuna.

Rose - Gospodar fara pereche

Rose Adhiambo la Gospodar fara pereche

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.