S-a aflat castigatorul de la Ferma un nou inceput

Ieri am vazut duelul dintre Kamara si Silviu Tolu si mi-am dat seama ca cei de la Pro Tv tin cu banditii, lucru destul de evident avand in vedere ca au adus-o inapoi in ferma pe Brigitte Sfat, apoi ca sa-i contrapuna lui Morosanu pe cineva mai solid l-au adus si pe Catalin Zmarandescu, dar se pare ca finala s-a dat intre Moorosanu si Marius Craciun, deci pana la urma jocurile lui Kamara nu l-au ajutat cu nimic, desi daca ai judeca dupa nevoi, el ar fi fost indicat sa ia premiul pentru a-si ajuta copilul, care sufera de o boala rara [ paralizie cerebrala ].

Castigatorul de la Ferma un nou inceput

De cand a venit in Ferma nu mi-a placut de Catalin Zmarandescu, degeaba are muschi daca nu are si coloana vertebrala. Acum se pare ca banditii s-au aliat impotriva lui Catalin Morosanu si a echipei sale, doar ca se vede ca nu le-a prea fost de folos. In finala au ajuns Catalin Morosanu si Marius Craciun. Ceea ce din punct de vedere moral este corect. Ziceam ca probele au fost oarecum aranjate pentru Kamara, prima data cu Remus care a fost pus sa urce cu un picior fracturat pe o barna, ceea ce in mod evident i-a pus viata in pericol si l-a dezavantajat. A doua oara ultima proba l-a avantajat din nou, oponentul sau Silviu Tolu fiind mai greu si deci barna a cedat mai usor!

Una peste alta Ferma un nou inceput a fost un esec, postul Pro TV a fost amendat de mai multe ori pentru imaginile desantate oferite publicului, chiar daca la ore cu audienta pentru adulti. Probele pentru eliminare nu au fost chiar corecte, pare-se ca au fost gandite pentru a favoriza pe unul dintre concurenti. Sunt curios cine la- eliminat pe Catalin Zmarandescu, cel care a jucat sa zicem asa „murdar” inca din prima zi. Adus in ferma ca prieten a lui Kamara si concurent direct la forta cu Morosanu, se pare ca a fost eliminat, oare chiar de acesta – asa cum a spus colegilor sai?

Silviu Tolu

S-a aflat câștigătorul de la Ferma un nou început

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.