S-a lansat iJobs

Avem deosebita placere sa va anuntam ca pe site-ul Comunicate de Presa a fost anuntata lansarea site-ului iJobs, cu doua directii interesante, una cu locuri de munca pentru cetatenii romani si una pentru cetatenii din Republica Molodva. Evident ca primul este gazduite de portalul e4Ro, iar al doilea de e4MD.

Denumirea portalului vine de la intelgent Jobs, adica modul inteligent de a cauta un loc de munca sau a oferi un loc de munca. Deja majoritatea angajatorlor au inteles ca nu mai este asa de interesant sa iei interviu la sute de persoane care stau toata ziua cu nasul pe site-urile ce oefra locuri de munca si aplica la orice job, mult mai rentabil este sa angajezi in mod inteligent.

Un CV postat pe unul din cele doua site-uri poate aduce un angajat mai repede de ceea ce cauta si da posibilitatea angajatorilor sa sorteze mult mai putine CV-uri pentru a gasi persoana potrivita.

Poate nu este in TOP 10 persoane de angajat, dar este cu siguranta cea mai potrivita persoana care-si cauta in mod real un job.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.