Sa radem de (cu) Serghei Mizil

Uitasem ca am si rubrica Monden la mine pe blog, asa ca am zis ca daca tot stam in carantina, sa mai radem putin. Cu cine? Initial voiam cu Jean Paler, dar am zis ca e mai haios sa radem de Serghei Mizil & CO. Are omul asta 88 de mii de urmaritori pe FaceBook? Are. Asa ca mi-am zis sa sap putin profilul lui si am dat de fii-sa [ atentie la forma corecta, nu scrieti ca analfabetii fi-sa]. Ei bine, fata lui Serghei Mizil, Ana pre numele ei are atata scoala cat n-a vazut Parisul. Astia au probleme cu capul, a zis-o seniorul de mai multe ori, cica are si hartie cu atestat de la medic.

Sa radem de (cu) Serghei Mizil

Asadar ziceam de Ana Mizil ( La Mizile Extraodinaire ) care are si ea o varsta totusi, ar putea sa isi dea seama ca nu e chiar normal sa faci atatea scoli: Scoala Nr.5 M.Popescu, Scoala Generalal Nr. 5 [ banuiesc ca e tot aia mentionata anterior, dar na – sa fie acolo inca una ], apoi a mai facut si Scoala Generala nr.5 Corneliu M.Popescu. Macar la una din ele ne spune si promotia: 2004. Adica zic eu sa ca o concluzie, a terminat 8 clase in 2004.

A urmat Universitatea din Bucuresti de vreo doua ori, Colegiul Cantemir Voda prin 2008, adica 12 clase, iar cel mai recent are PhD in Comincare [ comunications ca asa scrie ]. Adica doctoratul pe limba astora cu mai putine studii. Asta cu PhD-ul e din 2013. Nu-i rau daca in 2020 nu a terminat inca, fiind nascuta dupa calculele legate de gimnaziu si liceu prin 1990. Adica sa tot aibe vre-o 30 de ani batuti pe muchie.

Mamica ei, Cora Niculescu Mizil si fosta sau actuala nevasta a lui Serghei Mizil – zic ca nu stiu sigir, pentru ca ea zice ca traieste la Londra, dar lucreaza la Diem Art&Construct. Bravo ei, absolventa ca si mine de ASE, inseamna ca o duce bibilica la cate ceva [ ca sa ma laud de fapt pe mine ]. Despre Smaranda MIzil cu alta ocazie. Gata, pentru primul articol despre familia Mizil e suficient.

Serghei Mizil

Sa radem de (cu) Serghei Mizil

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.