Sabina Cornovac are blog

Am zis eu sa ma apuc de cautat care este cel mai bun site, sau ma rog – blog. Azi o citesc pe Sabina Cornovac, pe care am gasit-o intamplator, cautand nu mai stiu eu ce despre conturile de Instagram. Vad ca fata asta e si blogger si vlogger, avand pe YouTube peste 1000 de urmaritori. E putin zic eu pentru cineva care vrea sa fie influencer, dar orice are un inceput [ si un sfarsite ], asa ca ii urez succes Sabinei si promt sa o urmaresc [ cel putin o vreme! ].

Sabina Cornovac are blog

Sabina Cornovac are si un grup pe FaceBook, la care am descoperit ceva interesant, te poti inscrie si aprobarea este imediata – cum a facut oare asta? Oricum o sa vad cum e la ea in grup, nu ma ocup eu de Social Media prea mult, asta pentru ca in ca nu am inceput sa folosesc FaceBook Ads, dar cum zicea prietenul meu Dragos Schiopu, alt blogger si vlogger de succes, oricand poti incepe ceva nou.

Revenind la Sabina Cornovac si la blogul ei, inteleg ca a despcoperit si ea chestia asta cu Pedia, avand o categorie special numita SocialPedia, unde evident este vorba despre Joburi in Social Media, visul meu de-o viata [ in afara de femeia cu mustata ] fiind evident sa ma folosesc de cei peste 200.000 de urmaritori de pe FaceBook, dar si ideea de a dezvolta ceva pe Instagram [ nu stiu de ce dar nu ma prea atrage – cred ca e timpul sa iau o tableta, altfel cu telefonul mobil pe care nu il folosesc decat ca sa dau telefoane, nu ajung departe! ].

La final despre blogul Sabinei Cornovac – are un content bun, dar parca scrie prea putin despre restul subiectelor la moda, prea mult despre Social Media fata de rezultate – ma refer la vizualizarile de pe vlog, FaceBook si Instagram. Dar e de bine, macar nu scrie prostii ca mine!

Sabina Cornovac

Cornovac Alexandra – Sabina: Content Creator + Social Media Manager din 2008

Poate vrei sa citesti si:

2 comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.