Schimbare de tactica, articole mai lungi de 1000 de cuvinte

Am zis ca o sa fac si proba asta, sa scriu articole tematice de peste 1000 de cuvinte, evident fara sa fac umplutura, sa testez care vor fi rezultatele. Bucuria detinerii portalului e4RO este aceea ca poti face teste pe el, teste relevante. Cat de lungi trebuie sa fie articolele in 2020, ma intreaba un citititor. Pai aici e o intreaga discutie, ca sa ai un Bounce rate ok, articolele trebuie sa fie suficient de lungi, ca sa nu-ti paraseasca site-ul cititorul in doua secunde. Teoretic asta este principalul semnal pentru motoarele de cautare pentru a ridica sau NU un site.

Articole mai lungi de 1000 de cuvinte

Practic tu trebuie sa faci un mix intre ce vor cititorii si ce vor motoarele de cautare, asta pe langa o prezenta activa in mediul online. Asa ca am decis sa fac proba asta cateva luni, sa trag o concluzie legata de lungimea unui articol. Eu ma rezumam de obicei la 250 – 350 de cuvinte, atunci cand nu erau multe de spus pe tema respectiva. Nu zic ca a mers prea rau, dar nici nu ma pot lauda cu 1000 de cuvinte in TOP 3. Oricum traficul e ok pe site, daca luam in considerare tematica aleasa de mine pana acum.

Portalul e4Ro are 99% trafic organic, pentru ca nu prea am ce sa distribui pe Social Media, avand in vedere ca mai mult scriu pentru mine, decat pentru altii. A, am si ceva informatii generale, cum ar fi cati ani are Valeria Fainescu, o intrebare destul de des intalnita de ceva vreme in mediul online. Totusi astfel de trafic nu-ti poate aduce si un venit rezonabil, asa ca aici trebuie sa te gandesti de doua ori: vrei bani sau trafic.

Care e diferenta dintre bani si trafic? Pai sa-ti dau un exemplu: site-ul AutoAsig.com are trafic cam ca e4RO, dar venitul este de 100 de ori mai mare! Ai prins ideea? De ce? Pai pentru ca acolo se plateste mai bine, fiind vorba de asigurari. La Valeria Fainescu ce sau cine sa plateasca? Cam asta e treaba, asa ca acum sa vedem ce rezultate obtinem la test. Acest articol nu va avea 1000 de cuvinte, pentru ca am ajuns la 350 si deja ma invart in jurul cozii.

Articolele lungi aduc trafic pe site? Asta incerc si eu sa aflu de pe 1 iulie, ca acum sunt cu bagajele la usa si astept sa plec pana in Ungaria, sa iau un bine meritat concediu la tara.

Relaxare - concediu

Poate vrei sa citesti si:

One comment

  • Traian Titirisca

    Salutare. Ne intereseaza colaborari cu content writeri pentru doua siteuri. Unul mai vechi si unul care urmeaza sa se lanseze.
    Rog raspuns, multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.