Schimbul valutar la bancile din Romania te usuca de bani

Sincer sa fiu nu ma asteptam chiar la un astfel de curs valutar la bancile din Romania, puteti analizia mai jos in poza. Nu vreau decat sa faceti un exercitiu de imaginatie, sa calculati cat pierdeti la 1000 de euro, vandut – cumparat la banca cutare, al carui curs de azi la ora 7:15 arata asa! Diferenta de curs intre vanzare si cumparare depaseste 3%, mai ceva ca la camatari. La BNR cursul afisat pentru azi este de 4,835 de lei la un EURO. Deja ma gandesc ca ar trebui sa caut alta solutie pentru valuta in Romania.

Schimbul valutar la bancile din Romania te usuca de bani

Cursul la Euro a fost in continua crestere, dar se pare ca la banci e altfel, adica creste dar numai cand cumperi, cand le vinzi iti dau ca pentru dolar. Nu stiu cat de libera e piata asta valutara in Romania, daca tu ca sa fii corect trebuie sa umbli cu banii prin banci, ele profita si-ti dau un curs de rad si curcile. Ok, daca e libertate, atunci sa fie si populatia libera si sa nu-si mai puna obligatoriu leaga la banca. Sa o ia cache, asa ca pe vremuri. Sa vedem daca le mai arde de glume.

Pleaca sarmanul roman la cules sparanghel si daca nu-l duce capul sa ceara banii in mana si ii primeste pe cardul romanesc, a ramas sarac. La 1000 de euro diferenta este de aproape 200 de lei! Cati romani nu au ales fara sa stie ca ar mai fi si alte solutii varianta contului la o banca din Romania, ca sa ia si sarmana familie din bani, cand are nevoie. Sincer sa fiu parca Revolut ar fi o solutie mai buna decat orice banca din Romania!

Curs BCR

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.