Scrisoare lui Mos Craciun

Nu am crezut nicodata ca Mos Craciun este ata de iubit in Romania, altfel nu se explica sutele de scrisori catre Mos Cracin primite pe adresa sa din Laponia. Cred ca anul asta modul o sa seta prin Romania mai mult decat in alti ani, atat de multe scrisori a primit, in mare parte de la copii ascultatori. Cele mai lungi scrisori au venit din Maramures, iar cele mai scurte scrisori, nu o sa credeti, au sosit din Bucuresti. Asta inseamna ca Mos Craciun, va citi mai repede scrisorile din partea de sud a Romaniei, insa cu siguranta cele mai frumoase cadouri le vor primi cei ce si-au dat silinta sa ii scrie cat mai amanuntit lui Mos Craciun cat au fost ei de ascultatori, dar mai ales de ce isi doresc un anumit cadou, si nu altul!

Renul Rudolf este deja nerabdator sa fie pus la sanie, insa mai sunt cateva zile pana ce vor porni la drum, n acest moment MOs Craciun citeste scrisorile primite de la copii ascultatori, discuta cu Mos Nicolae, el a sosit acumcateva zile si are o lista lunga cu ce cadouri a dus si care au fost cei mai cuminti copii, care au scris frumos si caligrafic, care au luat note bune la scoala si care nu au suparat parintii macar in luna decembrie.

Vrei sa stii cum trebuie sa-i scrii lui MOs Craciun? Iata cum arata scrisoarea castigatoare de anul trecut:

Draga Mos Craciun, te rog sa ma ierti ca nu ti-am mai scris de multa vreme, poate de pe vremea copilariei cu miros de brad nins si de sarbatoare, dar iti scriu acum, cand vad ca lumea e pe zi ce trece tot mai rea si mai bolnavicioasa. Datorita acestui fapt, te rog sa aduci cate un sac de bunatate oamenilor rai si cate un sac de sanatate fiecarui om bolnav. Pentru mine nu stiu ce sa-ti cer.. 

Mos Craciun pregateste sania pentru copii cuminti!

Mos Craciun pregateste sania pentru copii cuminti!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.