Se vand 3 domenii

Desi suntem aproape sigur ca nu vom reusi sa vindem nici unul din domeniile listate mai jos care fac parte din reteaua noastra [ datorita pretului – evident], scopul articolului este de a lista site-urile cititorilor, prin urmare daca ai un domeniu de vanzare, nu trebuie decat sa dai cateva date despre el si sa ceri un pret. Bafta!

Cele trei domenii scoase la vanzare sunt: e4ro.com, e4de.info si e-4u.info. Iata si cateva date legate de cele trei domenii scoase la vanzare. e4Ro se vinde cu 1000 de euro, din cateva considerente: numar mare de subdomenii inregistrate pe el, trafic total 10 K, venituri totale 80 de euro/luna din AdSense. La viitorul Update de PageRank apreciem un minim 4, deci dupa acea data pretul se va ridica la 2500 de euro. Poate pare mult, insa aveti in total peste 1000 de articole [calcul pur estimativ, numarul real este mult mai mare].

Trecem la e4De, un site cu PR 2, trafic nisat, venituri de peste 40 de euro/luna, pret vanzare 800 euro. Valoare este data de faptul ca site-ul rankeaza excelent pe toate localitatile despre care s-a scris. Cu foarte putin efort se poate tripla venitul.

Cel mai ieftin domeniu, e-4u.info are PR 1 si se vinde la pretul de 200 de euro. Nu am prea avut grija de el, subdomeniul anunturiaz.e-4u.info are PR 1 si se poate utiliza foarte bine cu o alta tema.

Daca tot am inceput mai punem un domeniu la bataie: e-4tv.com sau e-4tv.info, ambele stau excelent la trafic, potential bun – subdoemnii nisate, posibilitatea de a adauga altele gen, Muzica, Versuri, etc. Pret de pornire 300 euro, se vinde doar unul, pentru ca unul va prelua in viitor sarcina celui vandut!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.