Sef sub acoperire – episoade

Am vazut deja primul episod din Sef sub acoperire, directorul de la Fan Courier a vort sa vada cum ii merge firma in realitate. Nu zic ca nu a fost interesant, poate le da de gandit si altor sefi care au firme mari si vor sa vada cum e la munca de jos.  In episodul 1 l-am vazut pe seful de la Presto Pizza, care a descoperit ca angajatii lui muncesc dupa ureche, cantaresc untul la mana si faina la ochi. Reterarul de pizza? Cui ii trebuie?

Sef sub acoperire – episoade

Inclusiv in primul episod din Sef sub acoperire a fost descoperit intrusul de catre un angajat. In episodul 2 avem un CEO de la o companie de gunoieri. L-am vazut la vidanja si la maturat pe strada. A descoperit ca nici maturatul asta nu e chiar asa de usor precum sespune si ai nevoie de o „calificare”. Asta daca esti sef sub acoperire, cred ca noi astia de jos stim deja sa tinem matura in mana!

Deci nici la maturat nu castigi cine stie ce, tot minimul pe economie, doar sefii astia au salariile maxime pe economie, in rest sacacimea se descurca cum poate. Culmea este ca unii se descurca, un angajat si-a facut o casa din salariul de la salubritate. Ma uit la prietenii mei din Europa si vad ca curata cu masinile, la noi cu maturile!

Sef sun acoperire - episoade la Pro TV

Sef sub acoperire

Uite asa ajungem si la episodul 3 din serialul Pro TV Sef sub acoperire. Da, este despre ce vorbeam la inceput, CEO-ul de la FAN Courier. Au inceput in 1998 si evident era o firma de apartament. FAN vine de la numele celor trei care au creat firma. Din apartament la o baza de sortare moderna, cam asa creste o firma. Mi s-a parut ca este seful car ea dat cel mai mult angajatilor, daca cei de la gunoi au primit un gratar, aici au stat altfel lucrurile.

A aflat si seful ca de multe ori cei de la FAN Courier iti inchid telefonul in nas sau uite ca se poate si mai rau, sa-ti piarda coletul si nici macar sa nu se stie cum sau de ce. Nu mai zic de un raspuns frumos. Dar se mai schimba lucrurile zic sefii. Macar un curs de perfectionare in relatiile cu clientii [ ai sa razi, i-am zis unui angajat de la posta sa mai si zambeasca, ca nu am venit sa-i iau ci sa-i dau bani! ]. A, s anu uit: puteti sa vedeti episoadele pe Cinema 24H, ca e gratis!

Episodul 2

Episodul 2 din serialul Pro TV Sef sub acoperire

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.