Selly versus Anisie

Avand in vedere ca s-au terminat dezbaterile la Pro TV, uite ca Selly a fost invitat sa stea fata in fata cu ministrul Anisie, doar ca doamna ministru le-a tras teapa si nu a venit. Mare pierdere, pentru cei peste 8 sute de mii de YouTube-ri prezenti la dezbatere. Aceleasi povesti, ca scoala nu e buna si ca vei gasi pe net o gramada de informatii. Nu le-a zis nimeni astora ca exact asta e problema, ca ne informam de pe net, fara discernamant si fara a fi siguri ca sursele sunt ok ca sa le iei de bune? A, de ce nu vedem lectii pe YouTube? Pai aici chiar am o intrebare, sa vezi ce de finantare gasesti pentru scoli atunci!

Selly versus Anisie

Mare smecherie, nu avenit Anisie sa stea la taclale cu Selly, ca si cum el ar veni sa stea la vorba cu mine, daca l-as invita.Prietenul meu se plage ca nu-l baga in seama doamna ministru. Pe bune? La 18 ani vrei sa vina doamna la tine la interviu? Nu zic ca nu esti copt, ca nu faci manele excelente si ca pe canalul tau copii nu ai ce invata, ba din contra, cred ca de la tine de pe canal rasar olimpicii.

Educatie pe YouTube, ce sa faci cu banii? Sa-ti iei masina scumpa, cam asta trebuie sa faci, nu? Scoala nu e buna, dar poate faci tu o scoala privata? Bani ai, minte ai, ce-ti lipseste? Ora de muzica? Nimic mai simplu: 5Gang, Abi Talent si manele la greu. La limba romana punem doar marii scriitori din ultimii 30 de ani. A, nu avem? Asta e, punem cativa bloggeri si rezolvam si cu asta. Ce mai trebuie? Educatie antreprenoriala. Pai de aia nu suntem toto ca Bezos, ca nu stim de la liceu cum se fac banii, este?

Cu ce sunt de acord: cu ore mai putine, zic eu ca de la 8 la 12 ajunge de mers la scoala, mai inveti patru ore, la patru esti liber, hai ca daca esti mai greu de cap, termini pe la cinci sau sase seara. Apoi liber la joaca, la citit, la ce vrei tu. Plus ca as pune mai putine materii obligatorii si mai multe optionale. Nu as invata pe de rost anii la istorie si nici populatii, etc, la geografie. As pune la alegere fizica si chimia, ori una ori alta, numai cine vrea pe ambele. As mai avea idei, dar oare sunt si bune? Cat timp avem salarii mici in invatamant nu o sa ai performanta, pentru ca ai lipsa de profesori capabili. Ar mai fi si treaba cu profilele la scoli, poate ca o mai mare diversitate ar ajuta.

Selly versus Anisie

Selly versus Anisie

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.