SEO pentru incepatori

Toti cei care fac pentru prima data cunostinta cu problemele de optimizare ale unui site incep sa se intrebe si ce inseamna SEO si cu ce semananca el. Netul este plin de lectii pentru incepatori in ceea ce priveste SEO, insa de multe ori gasesti doar impresii personale sau chiar false sfaturi, iata de ce o sa incercam sa te ajutam sa faci primii pasi in ceea ce priveste optimizarea unui site. Pentru a nu lungi vorba, o sa iti spunem ca SEO Off page inseamna link-uri si gata! Doar ca in general este bine sa lasi ca aceste link-urui sa vina in mod natural, altfel risiti o penalizare.

Blog Gratis

Blog Gratis

Culmea este ca poti fi penalizat si daca link-urile catre site-ul tau vin in mod natural, dar asta e o alta discutie, oricum mare lucru nu prea poti face, desi exista un tool prin care poti cere sa fie sterse link-urile care nu-ti convin. Rezultate clare nu prea sunt, deci poti sa-l crezi pe cuvant pe Matt Cutts, si sa folostesti preventiv Disavow backlinks.

Cand vine vorba de SEO on page, aici totul depinde de tine, iar daca ai grija cum iti organizezi site-ul inca de la inceput, ai mari sanse sa urci pe primele pozitii in SERP. Totul depinde de tema aleasa pentru un site WordPress, caci de multe ori temele au hibe din proiectare, pe care daca nu te pricepi, le repari mai greu.

Sfat general: nu scrieti aiurea textele de pe site – blog – chiar daca repetati cuvintele principale, faceti sa fie natural, placut cititorului. Merita, altfel nu ne-ai gasi atat de usor pe noi, nu-i asa?

Restul de probleme le discutam impreuna, caci altfel chiar nu ar avea rostul acest articol despre SEO!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.