Serban Huidu versus Andreea Esca

Il mai stiti pe Serban Huidu – ala cu accidentul cu trei victime ajunse in Rai, care facea pe deprimatul ca sa scape de pedeapsa cu detentie? Da mai, ala gras si urat care era partenerul lui Gainusa la Cronica carcotasilor. Ei bine, dupa ce fapta s-a prescris si s-a uitat, si-a reluat activitatea de fraier cu tupeu. Tipul asta obscur, care ar esi el blog –  ai mai vazut gras si urat fara blog in ziua de azi? Are si trafic mare – contorizat pe Trafic.ro, unde ghici ciuperca cati cititori are? In jur de 30 pe zi, in afara de zilele cand il distribuie lumea pe unde apuca, ca spune iarasi o prostie.

Serban Huidu versus Andreea Esca

Am aruncat si eu un ochi pe blogul lui Serban Huidu, scrie chestii interesante si evident gandite din greu, din nuca aia cu gusa, acoperita cu par. De exemplu scrie despre Andreea Esca sau despre Selly, eseuri elaborate de cate 200 de cuvinte. Bine, despre vloggerul Colo a scris mult mai multe, fiind si domeniul lui de activitate.

Urmatorul subiect pe blogul lui Huidu este Bendeac. Evident un subiect care nu poate lipsi de pe un blog serios. Nu mai bine scria el cu i-a casapit pe cei trei cu masina? Apoi umbla ca disperatul dupa compasiune, ca uite tot el e ala distrus? A, despre asta scriem noi, bloggerii mai de speta a doua, ca el e mare vedeta si nu poate scrie despre el. De ce? Pai nu are oglinda, ca daca avea si se uita in ea, se speria.

Asa ca mai bine ma uit direct la rubrica „cine-i Huidu” sa vad daca a amintit banditul de eveniment. Hai ca ceream prea multe de la el, nu vi se pare? Dar mai bine sa-l las in plata lui, ca mai sunt si alte subicte de atacat azi. Mai huiduitule, daca treci pe aici sa nu te prind ca o sa comentezi, pentru ca va trebui sa aprob comentariul si mai greu decat atat, sa-ti raspund.

Șerban Huidu

Șerban Huidu versus Andreea Esca

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.