Serghei Lavrov face jocul americanilor

Serghei Lavrov face jocul americanilor si ameninta ca Rusia va plasa armament nuclear in Crimeea. Ok vor spune americanii, uite si prilejul de a ne mari scutul antiracheta din jurul Marii Negre. Pe de alta parte declaratiile lui Serghei Lavrov vin sa confirme faptul ca Rusia este implicata pana in gat in razboiul din Ucraina, ceea iar convine americanilor.

Ce nu pricepe Vladimir Putin este faptul ca tarile occidentale isi permit sa se joace cu Rusia de-a soarecele si pisica, unde evident soarecele e Rusia. Economia mondiala este mult mai puternica decat cea a Rusiei, deci chiar daca pierd toti din acest joc, rusii pierd mult mai mult, iar la final vor plati o nota de plata care s-ar putea sa aduca foamentea pe plaiurile lui Ivan cel Groaznic.

Pretul petrolului va scadea sub 60 de dolari barilul, rusii vor vinde in pierdere sau nu vor vinde deloc, rubla va deveni un fel de hartie de toaleta, la restul va las sa va ganditi singuri. Putin miza pe China in lupta sa, doar ca nu a inteles ca la Beijing se doresc dolari si euro nu ruble.

Cat va supravietui Rusia in acest joc? Initial le dadeam termen pana la terminarea proiectului cu gaze lichefiate din Europa, acum le dau maxim 3 luni sau cel mult pana in primavara, cand Europa va avea nevoie de mult mai putine gaze.

Sfarsitul regimului de la Moscova e aproape, deja Putin se roaga de oligarhi sa-si aduca banii la dispozitia Kremlinului, doar ca evident nimenii nu e dispus sa-i dea lui ce a furat pana acum din Rusia, iar occidentul e mai atragator pentru miliardarii rusi decat orientul pus sub embargou.

O idee de final legata de faptul ca Putin nu mai importa din Europa si SUA, poate nu v-ati gandit si la varianta ca nu maia re bani, deci decat sa pice de pacalici, ne aurnca praf in ochi ca nu vrea sa cumpere. La fel cum a facut cu importul de carne de vita din Romania, pe care nu avea cum sa o refuze, caci nici macar nu o cumpara!

Putin ataca Ucraina

Serghei Lavrov face jocul americanilor

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.