Service iPhone 5S si iPad Air

Cele mai noi modele de la Apple vor avea in curand nevoie de un service specializat, asa ca am cautat si am gasit primul site care si-a propus sa ofere Service iPhone 5 C si iPad Air in Romania. Evident ca nu am adaugat iPhone 5 S pentru ca sper eu ca cel putin un an de la lansarea modelului, cei ce si-au achizitionat un smartphone de acest fel sa nu treaca cu el prin service.

Gasirea unui service GSM unde sa se poata rezolva in mod profesionist defectele aparute la cele mai sofisticate smartphone-uri si tablete poate constitui o problema, asa ca salutam lansarea unui asfel de site care cu siguranta va reusi sa ajute atat service-urile specializate si mai putin cunoscute, dar in special pe posesorii de iPhone, iPad si iPod, care nu pot risca sa-si duca telefonul sau tableta la un service unde in loc sa aiba parte de o reparatie de calitate sa se trezeasca ca au mai multe probleme decat au avut inainte sa se prezinte la service.

In cazul in care ai avut probleme cu un terminal Apple si ai gasit un service de incredere, te rugam sa ne anunti pentru a promova doar acele service-uri care merita cu adevarat. Daca vom reusi sa avem o lisrta cu cel putin unul sau doua astfelde service-uri Apple pentru fiecare judet, putem spune ca ne-am atins scopul.

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.