Servicii de publicitate online

Ma gandeam daca este sau nu oportun sa lansam un program de servicii online, pana la urma am zis ca DA, vom incepe sa te promovam online pentru doar 10 euro lunar sau 90 anual. O fi mult, o fi putin nu stiu, insa stiu ca putem sa te „aratam” la cel putin 100.000 de romani lunar! Putem merge pe doua linii, cea in care contorizam traficul sau pe cea in care urmarim global schimbarile de trafic pe site-ul sau pagina ta de promovare.

Servicii de publicitate online

Contact

Contact

Cum anume te promovam? Simplu pe site-urile afiliate programului e4Ro si pe paginile afliate de pe FaceBook, pagini ce au in general un numar mare de interactiuni cu fanii lor.

Cum pot plati? Prin PayPal sau transfer bancar, pentru o luna sau pentru o perioada mai lunga, de exemplu pentru sase luni poti plati doar 50 de euro, iar pentru un an doar 90!

Ce fel de afaceri online putem promova? Aproape orice, de la firme de avocatura si consultanta, restaurante sau magazine online si pana la firme de transport. Indiferent ce afacere ai, noi gasim metoda cea mai adecvata de a te promova, avand la dispozitie peste 100 de site-uri si pagini de facebook.

Servicii

Servicii

In ce tari ma puteti promova? Chiar daca ne adresam doar romanilor, te putem promova in comunitati din Irlanda, UK, Germania sau Austria, sau putem merge chiar la comunitati mai target-ate, cum ar fi de exemplu romanii din Cork sau Dortmund. Ne spui ce anume urmaresti si noi te promovam la pret „redus”, nu pentru ca atat face serviciul acum, ci pentru ca vrem sa prinzi incredere in publicitatea online, sa vezi care sunt avantajele si apoi peste un an, vedem cum ne dezvoltam relatia. Succes!

Daca te-am convins ca noi suntem una din solutiile problemelor tale, atunci lasa-ne un mesaj si te contactam noi in cel mai scurt timp posibil!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.