Sfaturi pentru bloggeri incepatori

Am inceput sa scriu p ebloguri ce multa vreme, sa zic asa cred ca am cel putin 10 ani, ghinionul meu este ca nu m-am gandit sa o fac de la inceput pe un domeniu propriu, am inceput pe Ablog, unde sincer sa fiu a mers sa zicem asa – bine spre binisor. Evident ca acesta a picat si am ramas sa zic asa, cu ochii in soare. A trebuit sa cumpar primul meu domeniu si am dat in boala lui e4 – evident ca o aveam mai dinainte, orice domeniu ablog era fie EMD fie avea un e in fata. Mi-a trecut, dar unele bloguri au ramas, cum ar fi acesta si inca cateva, gen: e4De, 4eu, e-4TV.

Sfaturi pentru bloggeri incepatori

Am zis ca dau sfaturi incepatorilor in blogging si eu ma ocup cu povesti vanatoresti despre mine, pai e corect? Hai sa vedem ce zice lumea despre modul cotect de a incepe activitatea de blogger. Cica pe langa continut ar trebui sa ai un design placut al blogului – mai ales pe dispozitive mobile, iar un logo interesant te face mai atractiv. Asta daca ai si un nume usor de retinut sau haios [ interesant ]. Un exemplu bun este e4Ro, nu-i asa?

Daca ai decis sa devii blogger, este cazul sa scrii cat mai des posibil, sa ai un program sa zicem asa – ai putea scrie zilnic, dar depinde cat de des si de mult poti scrie. Ideal ar fi sa scrii miminm 3 articole pe zi si asa sa ai 100 de articole pe luna. Intr-un an treci de 1000! Uite eu de exemplu pe e4Ro am trecut de 700, desi am trecut de 5 ani.

Unii zic ca nu e ok sa deschizi mai multe bloguri simultan, eu am 100 asa ca ce sa zic de sfatul asta? A, am uitat ca nu sunt eu etalonul in ceea ce priveste blogging-ul, asa ca de fapt mai bine faci un singur blog si bun, asta daca nu cumva vrei sa scrii nisat si aici nu mai ai ce face, vei avea un blog pe fiecare nisa – nu stiu insa cand mai ai timp sa scri ipe ele!

Poate vrei sa citesti si:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.