Silviu Istrate pe WikiPedia

Nu stiu cine a inventat chestia asta, dar mai toata lumea ar vrea sa aiba o pagina pe WikiPedia, Silviu Istrate se pare ca nu face exceptie – aici poate vorbesc cu pacat, o fi facut pagina alta persoana, fara stirea sa. Daca nu stii cine e Silviu, atunci poate ai auzit de Faiăr, cum mai este el cunoscut in mediul online. E prezentat ca cel mai in voga roman de pe Twitch, dar statistica imi arata altceva [ zic eu ca 4.000 de vizualizari nu e tocmai ceva cu care sa te lauzi pe o platforma de genul asta ]. 

Silviu Istrate pe WikiPedia

Vad ca cineva s-a prins ca nu e locul lui Silviu Istrate pe WikiPedia, dar pagina dedicata mai este inca online. Da, multi nu au inteles ca pe enciclopedia asta online subiectele trebuie sa fie notabile, iar aici intervine limba romana – oare ce inseamna asta? Multi confunda cu notorietatea sau faima, dar este evident gresit. o fi Silviu Istrate aka Faiăr cunoscut printre internauti, dar din pacate omul nostru nu a luat niciun premiu – national sau international, cat priveste relevanta sa in istoria internetului romanesc, am dubii ca peste ani va mai sti cineva cine a fost Silviu Istrate.

Recunosc ca pe Instagram Silviu Istrate are ceva audienta – mai mare decat a altora cu pretentii in domeniu [ nu pentru ca ar posta poze de calitate, dar daca fanii il considera relevant pentru a da un like, e super ok ]. Eu ma mau uit pe canalul sau de YouTube pentru a vedea ce subiecte sunt la moda in saptamana sau luna respectiva, sa nu scap un eveniment pe care sa-l mentionez pe site-urile mele de can can [ cine stie ce vedeta a internetului mi-a scapat printre degete ].

Asdar daca esti un fan a lui Silviu Istrate si vrei sa ne spui de ce crezi tu ca ar trebui sa i se dedice o pagina pe WikiPedia, abia astept sa aud si parerea ta. De ce? pentru ca pana la urma tu contezi mai mult decat orice as crede eu despre o persoana preznta in online, fie el si Faiăr Silviu. Precis o sa citeasca si el articolul meu, dar ma indoiesc ca-si va pierde vremea sa scrie un comentatriu pe un site despre probabil nu a auzit niciodata. Tu insa, cu siguranta ai mai trecut pe aici, asa ca poti lasa un comentariu, va fi aprobat indiferent de ce fel de parere exprimi – pro sau contra. Ne poti critica, astfel ne ajuti sa fim mai buni la urmatoarea prezentare a influencerilor din Romania.

Silviu Istrate

Silviu Istrate pe WikiPedia

Poate vrei sa citesti si:

  • Nu sunt noutati la acest subiect

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.